Yusuf Bostancıer tarafından 13.03.2016'de paylaşıldı hindi yumurtlamaya başlamadan 1 ay önce erkek hindiyi kestim. hindi yumurtlamaya başladı daha önce ciftleşme olmuşmudur. bu yumurtadan civcıv çıkarmı? birde ben bu yumurtaları dolapta saklıyorum.özelliğini yitirirmi? şayet döllenme var ise bu yumurtaları dolaptan çıkarıp hindinin altına koysam civciv çıkarmı? Hindi Yumurtası için 0 yorum yapıldı Kayıtlı yorum bulunamadı ilk yorumu siz ekleyin | | | Hindi Yetiştiriciliği | | Rüyada Hindi Görmek | | Hindi Eti Nasıl Pişirilir | | Hindi Izgara Tava | | Hindi Hastalıkları | | Hindi Eti Kavurma | | Fırında Hindi Budu | | Fırında Hindi Göğsü | | Hindi Kapama | | Hindi Pirzola | | Erkek Hindi | | Hindi Tandır | | Hindi | | Hindi Füme | | Hindi Boynu | | Hindi Kuluçka Süresi | | Beyaz Hindi | | Hindi Çorbası | | Dişi Hindi | | Hindi Yumurtası | | Hindi Sote | | Hindi Yavrusu | | Fırında Hindi Sosu | | Hindi Kavurma | | Hindi Göğsü | | Mantarlı Hindi Sote | | Hindi Haşlama | | Hindi Yemekleri | | Hindi Çeşitleri | | Hindi Sosu | Popüler İçerik | Hindi Yetiştiriciliği Hindi yetiştiriciliği, kümes hayvanları arasında oldukça önemli bir yeri olan hindinin anavatanı Amerika ülkesidir. Amerika keşfedildikten sonra tüm d... | Rüyada Hindi Görmek Rüyada Hindi Görmek, rüya sahibinin hayatında olumlu gelişmeler olacağına işaret eder. Rüyasında hindi gören kişi aile hayatında yaşadığı huzursuzluğu... | Hindi Eti Nasıl Pişirilir Hindi eti nasıl pişirilir, hindi eti pişirmenin daha zor olduğunu düşünüyorsanız, yanıldığınızı söyleyebiliriz. Hindi tavuktan daha iri olsa da, kolay... | Hindi Izgara Tava Hindi ızgara tava Günümüzde ana yemek olarak verilen hindi ızgara, lezzetine diyecek yoktur. Lüx restorantlarda hindi ızgara, sevilerek yenen yemekler... | Hindi Hastalıkları Hindi Hastalıkları, Hastalıklar Hindi yetiştiricisinin korkulu rüyasıdır. Civciv, piliç ve hindilerin bakım ve beslenmesinin çok önemli olması ile b... | |